Nieuwsbrief

Thanks for subscribing
Failure

Waarom een pellet bbq?

PUUR HARDHOUT IS DE BRANDSTOF VOOR TRAEGER’S SMAAK KENMERKEN.
Traeger eigenaars zijn het unaniemeens dat de houtsmaak hét pluspunt is van hun grill.
Houtgestookt koken smaakt simpelweg beter dan houtskoolof gas.
Echt hout, echte smaak – elke keer. Proef het houtgestookt verschil.
Voordelen van een pellet BBQ:

Smaak

Hout versterkt de smaken
meer

Veelzijdig

GRILLEN, ROKEN, BAKKEN SMOREN & BARBECUEËN
meer

Gemak

GEMAKKELIJK IN TE STELLEN
meer

Consistentie

KOOK ALS EEN PROFESSIONAL ELKE KEER OPNIEUW
meer

Hoe werkt het?

TRAEGER’S GEBRUIKSGEMAK en doodsimpele controle laat u focussen op wat echt telt: het eten, uw familie en vrienden …

1. PELLETVOORRAAD:
giet 100% pure Traeger Hardhout pellets in uw voorraad.

2. CONTROLEBORD:
selecteer “smoke” om de pellets te doen ontbranden, daarna selecteert u de gewenste temperatuur.(net zoals uw oven)

3. AANVOERSCHROEF:
de schroef brengt de pellets naar de branderpot, hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de pellets worden aangevoerd.

4. BRANDERPOT:
de gloeiweerstand doet de pellets branden, de ventilator wakkert het vuur aan en creëert een waaier van rook en hitte rond de etenswaren.

5. VETOPVANGPLAAT:
vermijdt rechtsreeks contact van het vuur met de etenswaren. Tegelijkertijd worden de vetten opgevangen en proper afgevoerd.

Assortiment


Barbecues



TRAEGER PELLETGRILLS

PRO SERIES 22

PRO SERIES 22

kenmerken
PRO SERIES 22

PRO SERIES 22

kenmerken
PRO SERIES 22

PRO SERIES 22

kenmerken
(Nederlands) CENTURY 34

(Nederlands) CENTURY 34

kenmerken


(Nederlands) PRO 575

(Nederlands) PRO 575

kenmerken
(Nederlands) PRO 780

(Nederlands) PRO 780

kenmerken
(Nederlands) IRONWOOD 650

(Nederlands) IRONWOOD 650

kenmerken
(Nederlands) IRONWOOD 885

(Nederlands) IRONWOOD 885

kenmerken


(Nederlands) TIMBERLINE 850

(Nederlands) TIMBERLINE 850

kenmerken
(Nederlands) TIMBERLINE 1300

(Nederlands) TIMBERLINE 1300

kenmerken
(Nederlands) RANGER

(Nederlands) RANGER

kenmerken




Pellets, sauzen & Kruiden

PECAN BBQ HARDWOOD

PECAN BBQ HARDWOOD

PECAN BBQ HARDWOOD

PECAN BBQ HARDWOOD

PECAN BBQ HARDWOOD

PECAN BBQ HARDWOOD

PECAN BBQ HARDWOOD

PECAN BBQ HARDWOOD

(Nederlands) PECANNOOT

(Nederlands) PECANNOOT

(Nederlands) KERS

(Nederlands) KERS

(Nederlands) EIK

(Nederlands) EIK

(Nederlands) ESDOORN

(Nederlands) ESDOORN





Accessoires

FULL-LENGTH GRILL COVER – 34 SERIES

FULL-LENGTH GRILL COVER – 34 SERIES

BESCHERMHOES – 22 SERIES

BESCHERMHOES – 22 SERIES

BESCHERMHOES – 34 SERIES

BESCHERMHOES – 34 SERIES

(Nederlands) BESCHERMHOES – PRO 575

(Nederlands) BESCHERMHOES – PRO 575

Wat is Pelletgrill Academy?

Learn, taste & enjoy je pelletgrill skills. Wordt een echte pelletgrill specialist en kom alle technieken, smaken en tips te weten tijdens een workshop bij je thuis of op locatie.
Laat je omringen door kennissen en vrienden en beleef een fantastische avond vol smaak en plezier.
Doe het de huistraiteur na, proef van verschillende gerechten en sluit de avond af als een echte Pelletgrill Masterchef!


Goesting ?

Recepten

et je Traeger pelletgrill kan je echt alle gerechten aan. Op je Traeger kan je alvast vertrouwen. Nog geen inspiratie? Ontdek hier de meest diverse recepten, speciaal voor op de pelletgrill. Varieer met de 8 verschillende pellet smaken en verken de wereld van grillen, roken, bakken, smoren en barbecueën.


Alle recepten

(Nederlands) Barbecue kippenbillen

(Nederlands) Barbecue kippenbillen

recept lezen
(Nederlands) Gerookte zalm met dille en nieuwe aardappelen

(Nederlands) Gerookte zalm met dille en nieuwe aardappelen

recept lezen
(Nederlands) All American bbq spare ribs

(Nederlands) All American bbq spare ribs

recept lezen
(Nederlands) Geroosterde kip met wilde rijst en champignons

(Nederlands) Geroosterde kip met wilde rijst en champignons

recept lezen